Na obali Velebitskog kanala između Crikvenice i Kraljevice smjestilo se mjesto Jadranovo. Iako malo, ovo ribarsko mjesto svojim prekrasnim plažama, plavim morem, čistim zrakom i predivnom prirodom nezaostaje za svojim većim susjedima i pravi je izbor za ljetni odmor. Ljubazni domaćini apartmana u Jadranovu pobrinut će se da odmor protekne u najboljem redu i da se posjetitelji mogu posvetiti otkrivanju ljepota ovog kraja u Hrvatskoj.

Nedaleko od grada Šibenika, u širokom zaljevu smjestile su se Vodice. Ovo popularno turističko središte na moru nadaleko je poznato po raznolikoj turističkoj i ugostiteljskoj ponudi, ljubaznim domaćinima i prekrasni plažama. Vodice u Hrvatskoj su odličan izbor za odmor gdje posjetitelji mogu po danu uživati u čarima mora i sunca, a navečer u dobroj zabavi. Bogata ponuda apartmana u Vodicama i ostalih oblika smještaja, čine ovo mjesto u Hrvatskoj još privlačnijim.

Na jugu hrvatskog dijela Jadrana smjestio se jedan od najljepših i najprepoznatljivijih mjesta u Hrvatskoj, grad Dubrovnik. Ovaj svjetski poznati dragulj nalazi se u podnožju brda Srđa i pravi je mamac za sve ljubitelje putovanja, mora i povijesti. Kao grad koji je oduvijek bio otvoren svim posjetiteljima, tako i danas gosti ovdje mogu uživati u ljepotama grada, smješteni u luksuznim hotelima ili u raznolikom privatnom smještaju u Dubrovniku.

Nadomak Zadra, u prostranom zaljevu Zlatna luka smjestio se Sukošan. Sukošan je mjesto gdje se spajaju tradicija i moderno, gdje plodna polja gotovo uranjaju u prekrasno plavo more. Zahvaljujući odličnom položaju, prekrasnom moru, gostoljubivosti domaćina i raznim sadržajima koja nudi,  ovo mjesto na moru je već dugi niz godina popularno turističko odredište. A brojni posjetitelji ne moraju strahovati hoće li pronaći smještaj, hotel ili apartmane u Sukošanu po svom ukusu.